Katlı Büzgülü Etek

Aslında öncesinde paylaşacağım başka parçalar vardı fakat özellikle bu eteğin  facebok sayfamda ölçüleri ısrarla istenince ilk bu yayını hazırladım.
Yaz günlerini kurtarıcı parçası bir etek.
Tülbent kadar ince pamuklu kumaştan serin bir etek..
Tam boy penye astar ile iç göstermiyor.
Kat aralarına pamuklu dantel diktim.
Kesim aşamaları tabloda mevcut.
Ölçülendirmeyi elimdeki kumaşa göre belirledim daha az yada daha çok yapmak tercih edilebilir.

8 yorum:

Fatma Basaran dedi ki...

Bazıları bu eteğe çingene eteği der.bu sıralarda pek dikmedim ama önceden çok yaptım .modelini çok severim. Hele böyle dantel falan dikince daha çok beğendim. Ellerine sağlık iyi günlerde giy.

reyhane dedi ki...

Bu tarz etekleri çok severim,eline sağlık

Adsız dedi ki...

Acemi bir dikiş meraklısıyım. Bir türlü bu katlı eteğin kesilişini anlayamıyorum. Bu anlatımdan da birşey anlayamadım. Fotoğraflı bir anlatım yaparsanız inanın çok mutlu olurum.

zeynep dedi ki...

Sevgili adsız arkadaşım @ Şema ile kafi derecede açık bir şekilde anlattım zaten.Biraz daha dikkatli okuyun yazılanları ve şemayı olur mu..

Adsız dedi ki...

Bende dikisten anliyorum ama cesaretim yok hep yayanlis yaparim diye korkuyorum sizin diktikteriniz cok güzel bende böyle seyler dikebilirmixim acaba

Unknown dedi ki...

Sevgili adsiz arkadasim😊kesinlikle kormayin kesin bicin alt üstü kumaş deilmi korkarak hicbisy yapamazsinjz ben kursa gidiyorum hic bilmedigim halde sirf hocaya inat kendim kesip dikiyorum ve evime de ovarlok makinemi bile aldim sizde eminim bikere kesince korkmadan devamini getirirsiniz.benim cesaretimle herkes simdi hocaya sormadan kesip dikwbiliyo sizde bir kumasi ziyan edin ne olacak sonucta ikincisinde daha güzwlini yaparsinjz..

Unknown dedi ki...

24 cm boyuna vermis yani her kati 24 cm eni belden uca kadar genisliyor ayni ölcülwrdeki gibi kumasi katlayip cmlerine göre kesin sonra büzgü ile katlari dikin bu kadar😆

Unknown dedi ki...

Fiyatı nedir acaba