Merengli Tart

Blogger buluşmasında hediye gelen ürünlerden biride bu Merengli tart idi.
Tarif yapımı ve malzemeleri paketin içinden çıkıyor biz sadece süt ve yağ ilave ediyoruz.
Merengli kısmını çırpıp pişirene kadar çiğ yumurta kokusu vardı oda soğuduktan sonra kalmadı, birde en üst kısmı pişince kalıpta çekiyor küçülüyor yani :) ben kenar kısımlarını keserek servise aldım.
Bunun dışında kolay, hafif, güzel ve misafir ikramlarında kullanabileceğimiz değişik bir lezzet.
Teşekkürler Dr.Oetker

8 yorum:

Sehrinaz Karasakal dedi ki...

henüz denemedim ancak bu yumurta kokusu benim yapmama engel oluyor :( ellerine sağlık zeynep...

zeynep dedi ki...

Şehrinaz@ Bende nefret ediyorum çiğ yumurta kokusundan ama soğuduktan sonra hem kokudan eser kalmadı hemde lezzeti unutturdu o kısmı:))

birtutamkekik Ayşegül Atılgan dedi ki...

wuuuu...
tarz-ı zeyneb
acaip havalı beee....:)
çok beğendim çokk..
pastayı da.;)
ellerine sağlık kuzu...
öpüldün..

nursen aksoy dedi ki...

Ellerine sağlık Zeynepcim..Süper görünüyor ama ben hazır olanını tercih etmiyorum..Ev yapımı sanki daha güzel ve kokmuyor..

sibelinmutfagi dedi ki...

ellerine sağlık benimde denemediğim beklettiğim tatlardan diğerleri yavaş yavaş tüketildi

Mor Menekşe dedi ki...

Ay çok merak ettim , biz nasıl tein edicez varmıdır burada ?

Syhn dedi ki...

tadını bilemem ama harika gözüküyor!
misafirleri görüntüsüyle mest ederki bu!
ellerine sağlık. denemeli ;)

Turuncu Tatlar dedi ki...

manzara harika:)ellerine sağlık canım seni takibe aldım bende bekliyorum sevgiler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...